Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Rebuild Kefalonia Παρασκευή 28 Μαρτίου

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 7μ.μ. φοράμε ξανά τις φανέλες μας και κατεβαίνουμε στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο ειδικά διαμορφωμένο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. 

Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 7μ.μ. Το Κλειστό Γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. μεταμορφώνεται σε 7x7 γήπεδο ποδοσφαίρου!  

Rebuild Kefalonia

                                            All Star Ελλάδας vs All Star Μεικτής Ευρώπης.

ΟΛΑ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλονιά. Ο πιο σημαντικός αγώνας στην ...καριέρα τους! Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α. Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, που θα προβληθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports. Μια αθλητική «συνάντηση κορυφής» με σημαντικό κοινωνικό Παλαίμαχοι Έλληνες ποδοσφαιριστές και βετεράνοι διάσημοι παίκτες της Ευρώπης φορούν ξανά τις φανέλες τους και «κατεβαίνουν στο γήπεδο» για να στηρίξουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Ο φιλανθρωπικός οργανισμός "Αγάπη Παιδιών Lovekids" από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή θέλοντας να δώσει λίγο χρώμα στη ζωή των παιδιών που σε αυτή την τρυφερή ηλικία βίωσαν αυτή τη Θεομηνία. Προσφέροντας τους ένα βοήθημα «Αγάπης» για τις βασικές τους ανάγκες. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α. – με την πολύτιμη συμβολή και δωρεάν παραχώρησή του από τον Πρόεδρο του, τον Ολυμπιονίκη Πέτρο Γαλακτόπουλο- το οποίο θα μετατραπεί για μια ημέρα στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο 7x7 που έγινε ποτέ. Με 20.000 Έλληνες να ενώνουν τα χέρια τους, τις φωνές και την ψυχή τους για ένα καλό και ανιδιοτελές σκοπό. Ένθερμος υποστηρικτής σε αυτή την προσπάθεια και ένας Κεφαλλονίτης από το χώρο του ...Πολιτισμού! Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, συγκινημένος από την πρωτοβουλία, αναλαμβάνει να είναι ο «αγγελιοφόρος» του φιλανθρωπικού αυτού μηνύματος σε όλη την Ελλάδα. Ένα "ιερό τέρας" του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που ξαφνιάζει με την απλότητά του. Ένας άνθρωπος που μπορεί και διδάσκει ακόμη ήθος και αξίες !Το εισιτήριο για τον παραπάνω αγώνα ορίστηκε στα 5€ και τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλονιά. Με κεντρικό σύνθημα: Όταν θέλει… η Ελλάδα Μπορεί , aπό την All Star Ελλάδας θα αγωνιστούν οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Τραϊανός Δέλλας, Κώστας Φραντζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος .


Από την All Star Μεικτής Ευρώπης θα αγωνιστούν οι: Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Κριστόφ Βαζέχα, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ, Λουσιάνο ντε Σόουζα.
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Τάσος Κάκος ενώ τις προπονητικές οδηγίες θα δώσουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την All Star Μεικτής Ευρώπης και ο Κώστας Τσάνας για την All Star Ελλάδας. Οργανωτής του Αθλητικού Τμήματος είναι ο Κώστας Φραντζέσκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς, θα υπάρξουν μουσικά διαλείμματα πολλούς Έλληνες γνωστούς καλλιτέχνες. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα είναι σημαντικό μεν, αλλά όχι σκοπός. Ο σκοπός όμως είναι ανθρωπιστικός και απόλυτα σημαντικός!
Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 7μ.μ. All Star Ελλάδας vs All Star Μεικτής Ευρώπης. ΟΛΑ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τους
Γιατί όταν θέλει … Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!


Προπώληση εισιτηρίων:
• Ticketservices.gr
• Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
• Seven Spots
• DealmyDay
Υποστηρίξτε το σκοπό:
Κάνοντας κατάθεση σε τράπεζα:
Αριθμός λογαριασμού:
Τράπεζα Πειραιώς : 6844-125936-496
IBAN: GR36 0171 8440 0068 4412 5936 496 γράφοντας τον κωδικό ΚΕ
Στέλνοντας μήνυμα:
 στο 54534 γράφοντας LK κενό (χρέωση 1,48€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
sites: http://rebuild-kefalonia.com