Κυριακή 13 Απριλίου 2014

"Αν μ΄αγαπάς" Γιάννης Σπανός και Χρυσούλα Στεφανάκη


...Σήμερα Κυριακή η δεύτερη συναυλία του Γιάννη Σπανού και της Χρυσούλας Στεφανάκη
Ο Γιάννης Σπανός και η Χρυσούλα Στεφανάκη σήμερα Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου, στις 9 μμ ετοιμάζονται για μια δεύτερη επιτυχημένη 2ωρη συναυλία στο ιστορικό Δημοτικό θέατρο της Πάτρας ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' . Χθες Σάββατο κατάφεραν να παρασύρουν το κοινό της Πάτρας ,να σιγοτραγουδήσουν μαζί τους τραγούδια που αγαπάμε και αναπολούμε. Στην πόλη που έζησε και αγάπησε ...
                               

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, στη δεύτερη αυτή βραδυά υπόσχεται με το λυρισμό του, να ανατρέξει μουσικά στα σαράντα χρόνια της δημιουργικής του πορείας (από την Ανθολογία και το Νέο κύμα στα λαϊκά, τις μπαλάντες και τα κινηματογραφικά του έργα). Η φωνή της Χρυσούλας Στεφανάκη θα συνοδεύσει το συνθέτη στο πιάνο και θα μας μαγέψουν μουσικά, γεμίζοντάς μας με τη γοητεία τραγουδιών όπως... Άσπρα καράβια, Οδός Αριστοτέλους, Σπασμένο καράβι, Ιδανικός εραστής, Προσωπικά, Πες πως μ' αντάμωσες, Μια φορά μονάχα φτάνει, Μαρκίζα, Άνθρωποι μονάχοι κ.α.



Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων. Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Signature travel με τη χορηγία της ΛΟΥΞ.






Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Τράπεζας Τροφίμων) του Δήμου Πατρέων. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Eταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr









Για την προμήθεια των εισιτηρίων σας απευθυνθείτε στο κατάστημα ΠΟΤΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 134τ ηλ.2615.002009 σήμερα Κυριακή 11πμ-3μμ. Εισιτήρια με προαγορά 15€. Στο ταμείο εισόδου κατά τη διάρκεια της βραδυάς 18€.