Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Δημοφιλέστεροι ελληνικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!Ένα ακόμα τριήμερο βρίσκεται προ των πυλών και μια ακόμα αφορμή για μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις για τους λάτρεις των αποδράσεων.
Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με βάση τις αναζητήσεις τους για εύρεση καταλύματος. Δείτε λοιπόν που θα ήθελαν να περάσουν οι Έλληνες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί:
Μύκονος
Ναύπλιο
Καμάρι
Ημεροβίγλι
Πάργα
Ερέτρια
Σκιάθος
Πάφος
Ύδρα
Περίσσα

Ξέφρενη διασκέδαση ή στιγμές χαλάρωσης με ρομαντική διάθεση; Φαίνεται πως οι Έλληνες χρήστες επιλέγουν και τα δυο, αφού φέρνουν στην πρώτη θέση το νησί των ανέμων και στην αμέσως επόμενη το Ναύπλιο. Η Σαντορίνη δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, καθώς αποτελεί αγαπημένο προορισμό Ελλήνων και ξένων τουριστών. Καμάρι, Ημεροβίγλι και Περίσσα εκπροσωπούν επάξια τη Σαντορίνη στη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων προορισμών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ότι οι Έλληνες ταξιδιώτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Πάφος της Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών δεν υπάρχει κανείς Ευρωπαϊκός προορισμός και ο πρώτος εμφανίζεται μόλις στην εικοστή θέση και δεν είναι άλλος από το Μιλάνο της γειτονικής Ιταλίας.
Η λίστα βασίζεται σε αναζητήσεις που έγιναν από την 1η Μαΐου μέχρι την 30η Μαΐου για την περίοδο 6 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουνίου.

 
 Πηγή: Omorfa taxidia