Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Zoe... "Arsinoe de Thrace"




Η Zoe δίνει τη μουσική και την παρουσία της σε μία ένωση Μόδας Πολιτισμού  Τουρισμού. 
Η Arsinoe de Thrace κάνει τη Zoe το πρόσωπο της Αρσινόης.

Η βασίλισσα Αρσινόη της Θράκης ήταν η γυναίκα που διέδωσε το πνεύμα της δημοκρατίας και του πολυπολιτισμού. Μυημένη στα Καβείρια μυστήρια και με ορμητήριο τη Σαμοθράκη, ήταν η γυναίκα που ο Ηρόδοτος χαρακτήρισε ως μία από τις ομορφότερες και σοφότερες γυναίκες. Ολυμπιονίκης, στρατηλάτης και δυναμική σε κάθε δράση της, είναι το πρότυπο και η έμπνευση για τις μεταξωτές δημιουργίες τηςArsinoe de Thrace. 
Ένα φόρεμα AdT μπορεί να αναδείξει τη βασίλισσα που έχει μέσα της κάθε γυναίκα.
Με αρχή την επίδειξη μόδας "Arsinoe’s Nymphs" στη Σαμοθράκηστις 11 Οκτωβρίου 2014, η Zoe γίνεται το πρόσωπο της AdT,αφιερώνοντας μία σύνθεση της σε κάθε φόρεμα της συλλογής prêt-à-porter που παρουσιάστηκε.
Όλα ξεκίνησαν από αυτό το νησί και η ιδέα της AdT μόνο με τις δημιουργίες μίας σύγχρονης Αρσινόης από τη Σαμοθράκη μπορούσε να δέσει.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης, ο κ. Josef Ackermann, διεθνής τραπεζίτης, η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος της ActionAid Κέλλας, η κ. Βίκυ Μπαφατάκη, δημοσιογράφος, αρχαιολόγος και γεν. γραμματέας των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca, ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός, o κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής, ο κ. Θανάσης Βίτσας, δήμαρχος της Σαμοθράκης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, ΜΜΕ και επιχειρήσεων.

Σχετικά Links:

Διαβάστε επίσης:

‘Ενα σύντομο κείμενο αναμνήσεων και αγάπης για το νησί της, τη Σαμοθράκη, με τίτλο «Η δική μου Σαμοθράκη», που έγραψε για τα «ΤΑ ΝΕΑ» η όμορφη και άξια Σαμοθρακίτισσα μουσικός- συνθέτης ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια
Απολαύστε το… εδώ



Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια
Εγγραφείτε στo Newsletter και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις δραστηριότητες της Ζωής..!

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε :

Zoe's YouTube Channel