Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικο Masque Latin Party τη Κυριακή 22 Φεβρουαρίου με την Υπογραφή του Signature travel !Το Signature Travel, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού αλλά και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, μας προσκαλεί σε ένα τρελό αποκριάτικο Masque Latin Party, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στο "Σφίγγα" Music Theater!
Το πρόγραμμα της βραδιάς: 

Πολυποίκιλο και ιδιαίτερο, όπως αρμόζει στην τελευταία Κυριακή της Αποκριάς:

Επίσημη προσκεκλημένη, η γνωστή μουσικοσυνθέτης & σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, με το Zoe's Quintet & τη Σχολή Χορού "Χοροακτίς", σε ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της Αργεντινής, της Κούβας, των Βαλκανίων και της Ελλάδας, μέσα από τον ξεχωριστό και προσωπικό ήχο του ακορντεόν της διεθνούς φήμης ερμηνεύτριας.

Στην συνέχεια, η ομάδα "Fuerza Azteca" του Μεξικάνου χορογράφου Miler Rodriguez, θα παρουσιάσει χορογραφίες "Salsa Acrobatica" (το χαρακτηριστικό στυλ του δημοφιλούς Latin χορού σε συνδυασμό με ακροβατικά), με τις οποίες διακρίνεται σε διεθνή φεστιβάλ χορού.

Latin party με τον Άρη Μάρκου!
Και στο τέλος, τι άλλο; 
Mambo, Cha-Cha-Chá, Rumba, Merengue και φυσικά μπόλικη Salsa, από το ιδρυτικό μέλος των "Los Hermanos", με πολυετή θητεία σε σχολές και διαγωνισμούς χορού.
Τρελός χορός, κέφι και ατμόσφαιρα καρναβαλιού!

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015
"Σφίγγα" Music Theater
Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής
(πεζόδρομος - Κιάφας 13)
Τιμή Εισητηρίου: 12 € (με ποτό)
Ώρα Έναρξης 21:00
Τηλέφωνα – Κρατήσεις:
6987844845 & 6986983682