Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

EXPERIENCE CORINTHIA with SIGNATURE TRAVEL



EXPERIENCE CORINTHIA with SIGNATURE TRAVEL




Το Σάββατο ο μήνας μπορεί να είχε "εννιά" για εμάς όμως στη κατάμεστη αίθουσα του HILTON δε προλάβαινε να μετρά φίλους και ενδιαφερόμενους για την εκδήλωση παρουσίασης της Κορινθίας.       






Περισσότερα ...







Ειναι πλέον παραπάνω απο σίγουρο η συνεργασια μας με την EXPERIENCE CORINTHIA έχει πολυ μέλλον καθώς οι άνθρωποι της μας εχουν μεταδώσει το πάθος τους, αφενός μεν για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής, αφετέρου για τις πολιτιστικές της δυνατότητες και κυρίως για τις βιωματικές δραστηριότητες που καλούν εθελοντικά να μας δείξουν. 

Ειναι πολυ σημαντικό οι επαγγελματίες μιας περιοχής να συγκεντρώνονται και με ρόλο καλού οικοδεσπότη να υποδέχονται τους καλεσμένους τους.
Αυτό ακριβώς μας μετέδωσαν και χωρις υπερβολή οι επισκέπτες μας κρέμονταν απο τα χείλη των ομιλητών, για να πάρουν όλη τη πληροφόρηση που σε συνδυασμό με εικόνες και βιντεο γέμισε δυο ευχάριστες ώρες μιας διαφορετικής παρουσίασης.

Πρωτίστως η πρόεδρος της EXPERIENCE CORINTHIA κ. Βιβιαν Πάτκου , κεντρική ομιλήτρια, ο έτερος δημιουργός του cluster κ. Σταύρος Κεφάλας, οι δικοί μας Μαρία και Πέτρος Αλιφραγκής που ανακοίνωσαν και τη πρώτη βιωματική εκδρομή σε συνδυασμό με κοπή πίτας, επισκεψη στην Αρχαία Σικυώνα και δωρεάν γευσιγνωσία σε τοπικό αγρόκτημα, ποδηλατάδα στο δάσος του Πευκιά, λάτιν πάρτυ με shows ανοιχτό σε όλους, bazaar τοπικών προϊόντων και άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουν με πολυ αγάπη για τους  νέους και παλιούς φίλους....



Ο πρωτοπόρος μηχανικός ξενοδόχος κ. Στάθης Τριανταφύλλου, που ανέδειξε την περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας εξήγησε με το καλύτερο τρόπο "πως" η δική του προσπάθεια έγινε παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους επιχειρματίες, ο ερευνητής κ. Γεώργιος Τσούκαλης καθήλωσε τους πάντες με τις αποκαλύψεις του για τα κλεμένα ευρήματα του μουσείου της Κορίνθου και το τρόπο που με τον αγώνα του επέστρεψαν στη βαση τους!  
Στο σημείο αυτό πρεπει να αναφέρουμε οτι ο κύριος Τσούκαλης βραβεύθηκε πέρσι στα διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca στο Βατικανό, για το έργο του κατά της αρχαιοκαπηλίας.






Ο wine manager κος Νίκος Παπαθανασόπουλος ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, όταν με το δικό του τρόπο αναφέρθηκε στην ιστορια του κρασιού και της Νεμέας.


 
Ο γνωστός οινοποιός κος Γιώργος  Βασιλείου (ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) μίλησε για την δική του οικογενειακή παράδοση των οινοποιών, τις ποικιλίες της Νεμέας όπως το ´Αγιωργίτικο, τις ιδιαιτερότητες του κόκκινου κρασιού,  κάνοντας πολλούς απο εμάς να τρέξουμε αμέσως μετά για ενα ποτηράκι κρασί.



Σημαντική η αναφορά του κου Θεόδωρου Αγγελόπουλου, προέδρου του ΙΜΚ και περιφερειακού συμβούλου  Αττικης στα θέματα τουρισμου για την ιστορική σχέση των Συρακουσών με τη Κόρινθο.






Τη στήριξη στη προσπάθεια αυτή έδωσε με τη παρουσία του και ο HATTA  (συνδεσμος των ταξιδιωτικών πρακτόρων) μέσω του μέλους του ΔΣ κ. Γιώργου Παλιούρα και φυσικά απ όλη αυτή τη προσπάθεια δε θα μπορούσε να λείψει  η περιφέρεια Πελοποννήσου  με δέσμευση: η καμπάνια του MYTHICAL PELOPONNESE να περιλαμβάνει περίτρανα τις δραστηριότητες της Κορινθίας.


Επόμενο ραντεβού στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ για κοπή πίτας και πολλές ακόμη δραστηριότητες στο οργανωμένο διήμερο του Signature travel σε συνεργασια με την EXPERIENCE CORINTHIA στις 06 Φεβρουαρίου 2016 !
Πληροφορίες εγγραφές στο τηλέφωνο: 2103245620 και στο site: www.signature.gr