Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ξεκινά το 8ο Greek Forum!



Την Πέμπτη 24 Απριλίου ξεκινά τις εργασίες του στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, το 8ο Greek Forum το σημαντικότερο Ελληνο-Ρωσικό Τουριστικό Forum που έγινε ποτέ στην Αθήνα.


Είναι η πρώτη φορά που τόσοι πολλοί επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού από τη Ρωσία και πάνω από 100 δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα και να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της.
Όλοι οι επίσημοι φορείς του Τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και ο Δήμος Αθηναίων βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος, κατανοώντας την ευκαιρία που δίνεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, να προβληθεί τόσο έντονα και αποτελεσματικά, σε μία τόσο σημαντική τουριστική αγορά.
Η διοργάνωση ανήκει στο LABIRINT έναν από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators, σε συνεργασία με το LE GRAND GROUP OF COMPANIES, τον ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και την AEGEAN.
Στόχος του Greek Forum είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας να γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Ρώσων επισκεπτών τα επόμενα χρόνια, μεγαλώνοντας τη διάρκεια παραμονής τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.
Πηγή: Omorfa Taxidia