Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δύο αξέχαστες βραδιές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 συναυλίες του Γιάννη Σπανού και της Χρυσούλας Στεφανάκη στην Πάτρα.

           Δύο αξέχαστες βραδιές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου. Ο Γιάννης Σπανός και η Χρυσούλα Στεφανάκη με μια 2ωρη πανδαισία ήχων, ρυθμών και μελωδιώνκατάφεραν να παρασύρουν το κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί τους αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων 40 ετών. Στο Δημοτικό θέατρο της Πάτρας ''ΑΠΟΛΛΩΝ'' που φιλοξένησε τις όμορφες αυτές συναυλίεςσυμμετείχαν πάνω από 300 Πατρινοί, άλλοι παλιότεροι και άλλοι νεότεροι φίλοι των καλλιτεχνών μιας και η δημιουργική πορεία τους έχει πλουσιότατο ιστορικό και φανατικούς ακροατές.
Στην πόλη που έζησε και αγάπησε ...
Ο Γιάννης Σπανός, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτηςκατάφερε με το λυρισμό του να ‘‘οδηγήσει’’ το κοινό από την Ανθολογία και το Νέο κύμα στα λαϊκά, τις μπαλάντες και στα κινηματογραφικά του έργα, και με την επικοινωνιακή του αμεσότητα και άνεση να συνομιλεί με τους συμμετέχοντες ανιχνεύοντας τις επιθυμίες τους και αυτοσχεδιάζοντας περιπλανώμενος μέσα στο τεράστιο ρεπερτόριο του. 
Η φωνή της Χρυσούλας Στεφανάκη συνόδευσε με την εξαιρετική ερμηνεία της τον συνθέτη στο πιάνο μαγεύοντας κοινό και επαΐοντες με τραγούδια όπως...Άσπρα καράβια, Οδός Αριστοτέλους, Σπασμένο καράβι, Ιδανικός εραστής, Προσωπικά, Πες πως μ' αντάμωσες, Μια φορά μονάχα φτάνει, Μαρκίζα, Άνθρωποι μονάχοι κ.α. 
Οι συναυλίες έγιναν με την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και την υποστήριξη της Eταιρείας Κοινωνικής Δράσης και ΠολιτισμούΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr
Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Signature travelμε τη χορηγία της ΛΟΥΞ. Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Πελοπόννησος,pelop.gr και TRIP.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Τράπεζας Τροφίμων) του Δήμου Πατρέων.
Η Μ. Αλιφραγκή καλωσόρισε το κοινό της Πάτρας και ευχαρίστησε τους συντελεστές

Η Μαρία Αλιφραγκή από το Signature travel και ο Ανδρέας Σπηλιώτης από την Κοινο_Τοπία με τον Γιάννη Σπανό

Μεγάλη η προσέλευση του φιλόμουσου κοινού της Πάτρας