Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ACADIMOS & SIGNATURE TRAVEL παρουσίαση προγραμμάτων προς Ρωσσία και Γεωργία

Με φόντο τη Μαρίνα Φλοίσβου και το ειδυλλιακό περιβάλλον του πλοίου ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ της ΥΔΡΑΙΚΗΣ έγινε τη Παρασκευή το βράδυ της 6ης Ιουνίου,  η παρουσίαση των προγραμμάτων προς ΡΩΣΙΑ και ΓΕΩΡΓΙΑ απο τους ACADIMOS & SIGNATURE TRAVEL.
Τα συνεργαζόμενα γραφεία τόνισαν ότι με την συνδιοργάνωση αυτή ανοίγονται νέοι ορίζοντες και καθίσταται ευκολότερη η υλοποίηση των ειδικών αυτών  ταξιδιών.
Πάροχος των υπηρεσιών είναι το AMBOTIS TOURS ΜΟΣΧΑΣ όπου και στήριξε ένθερμα την εκδηλωση.
Παρ´ όλο που κάποιες απουσίες θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες λόγω της  αργίας του Αγ. Πνεύματος  η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η διάθεση όλων στα ύψη.
Η μαγική βραδυά στο κατάστρωμα του πλοίου δεν επισκίασε τη περιγραφή του προγράμματος "ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ", καθώς είναι το πρώτο της σειράς των οργανωμένων εκδρομών, απο τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων: ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΥΔΙΑ και ΠΕΤΡΟ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ.
Τα Γεωργιανά κρασιά που προσεφέρθησαν στους εκλεκτούς καλεσμένους επιβεβαίωσαν έμπρακτα τη φήμη τους και έδωσαν μια μικρή  γεύση για αυτά που θα απολαύσουν οι επισκέπτες στη χώρα του Καυκάσου.
Το μότο των γραφείων για τα ταξίδια:
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ!
Στο ύφος της βραδυάς στάθηκε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα:
Ο ηθοποιός Βασίλης Βλάχος, ιδρυτής του χώρου τέχνης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ" διάβαςε ποίηση  ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΟΥΣΚΙΝ καθώς στις 6 Ιουνίου είναι η επέτειος μέρα του μεγάλου Ρώσου ποιητή.
Η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και χορού Άννα Ιλίνα επιμελήθηκε χορογραφίες ειδικά για τη βραδυά.
Εξαιρετική ήταν η παρουσία της γνωστής  συνθέτιδος  Και σολίστ του Ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια  η οποία μαζί με την Ορχήστρα της με δικές της συνθέσεις,  Ρωσικά Βαλκανικά  και Τango κομμάτια μάγεψε το κοινό!
Ευχάριστη έκπληξη ηταν και η συμμετοχή της Υψιφωνου Μαργαρίτας Γκινοσάτη.
Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες όπου η συν ιδιοκτήτρια του signature travel κ. Μαρία Αλιφραγκή ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, ανάμεσα τους τον κ. Κωνσταντίνο Τζώρτζη του ELXIS MEDICAL που πάντα δίνει το παρόν σε παρόμοιες εκδηλώσεις.
Η μετάφραση και παρουσίαση στη Ρωσική έγινε απο την Σβετλάνα Κοτσίρη.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με τη παρουσία τους οι: Πανοσιολογιώτατος ρχιμ. κ. Σπυρ. Κατραμάδος Γραμματευς του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικων Περιηγήσεων, Διονύσης Χατζηδάκης Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου,  ο NIKOLAEV VALERIY SERGEEVICH  -  Ambassador’s  Adviser
Head of Group Trade and Economic, ο  Γενικός Σύμβουλος  στη ΜΟΣΧΑ του Υπ. Εξωτερικών  κ. Γιάννης Μάρκος, ο τ. Δήμαρχος Νέας  Σμύρνης και ιδιοκτήτης των σχολών ΩΜΕΓΑ κ. Γιώργος Σιότροπος, ο πρόεδρος του συνδέσμου των ταξιδιωτικών γραφείων (ΗΑΤΤΑ)  κ. Λίσανδρος Τσιλίδης και το μέλος ΔΣ κ. Γιώργος Παλιούρας.