Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Περάστε μία όμορφη Πρωτομαγιά με την Signature Travel!

Η Πρωτομαγιά έρχεται συντόμως και θέλετε να κάνετε μία εξόρμηση, μία εκδρομή αξέχαστη γεμάτη εμπειρίες ;

Η Signature Travel σας παρέχει όλα τα πακέτα εκδρομών για να κάνετε μία ανοιξιάτικη εκδρομή το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, σε Ελλάδα κι εξωτερικό !






Θέλετε να πάτε στο εξωτερικό, αλλά κάπου σχετικά κοντά ;





Πάμε Πρωτομαγιά στην Τουρκία! Και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη για να γνωρίσουμε από κοντά τις άπειρες γεύσεις και τις ανατολίτικες παραδόσεις.









Ή αν θέλετε, κάπου πιο νότια, στις ακτές του Αιγαίου, στην Σμύρνη, μία πόλη με μεγάλη ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.


Θέλετε νησί ; Θέλετε κάτι διαφορετικό, κάτι που συνδυάζει την δύση αλλά και την ανατολή ; Η Μάλτα είναι αυτό που ζητάτε ! Σταυροδρόμι στη μέση της Μεσογείου, με πολλές επιρροές τόσο από την Ιταλία και την δύση, αλλά και από τους Άραβες - κάτι που φαίνεται στην κουλτούρα και στην γλώσσα των Μαλτέζων !




Είστε fan του Game of Thrones ; Θέλετε να γνωρίσετε από κοντά την πόλη όπου γίνονται τα περισσότερα γυρίσματα, το μυστηριώδες King's Landing ; Επισκεφθείτε με την Signature το Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία ! Περπατήστε στους δρόμους όπου γίνονται δολοπλοκίες, ίντριγκες και συνομωσίες στον κόσμο του Westeros.



Τέλος, αν δεν θέλετε να πάτε μακριά, η Ελλάδα έχει πανέμορφους προορισμούς φυσικά ! Με την Signature μπορείτε να κάνετε ένα έξοχο 3ήμερο οδικώς στον Βόλο και να κάνετε το γύρο του Πηλίου, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο !

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες εκδρομές για την Πρωτομαγιά, επισκεφθείτε το site μας.