Σάββατο 23 Μαΐου 2015

GREEK ISLANDS DANCE CRUISE

SALSA IN GREECE Η ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Μια μοναδική αναχώρηση στους ρυθμούς Latin μουσικής…

Salsa | Bachata | Kizomba Tumbao

Workshops και πάρτυ εν πλω !

31/7 με 03/08 




Salseros και λάτρεις του χορού θα ταξιδέψουν με το πλοίο OLYMPIA της CELESTYAL CRUISES  στις 31/07 σε μια μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, 3ήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Η Ακαδημία χορού «Salsa Sinners» & ο τουριστικός οργανισμός «Signature travel» ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό η πρώτη χορευτική κρουαζιέρα στην Ελλάδα να βάλει τα θεμέλια για ένα νέο θεσμό.

Το ταξίδι ξεκινάει με μια μεγάλη λίστα καλλιτεχνών & με τη διάθεση να σας μεταφέρουν σε ένα κόσμο χαράς και ευεξίας. Οι μυημένοι του χορού θα αναπτύξουν τις δεξιότητες τους με τους stars της latin σκηνής ενώ οι αρχάριοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν salsa, bachata, Zumba, tumbao σε  3 μόλις μέρες.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι,  θα ειναι στη διάθεση των επίδοξων χορευτών,σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες ανέσεις του πλοίου και άλλες δυνατότητες επιλογών. Στη καρδιά του καλοκαιριού Έλληνες και ξένοι φίλοι του χορού,  δίνουν για πρώτη φορά ραντεβού στα όμορφα Ελληνικά νησιά Μύκονο – Σαντορίνη – Κρήτη – Πάτμο και τη Τουρκία, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία: περιηγήσεις, μαθήματα χορού, πάρτυ, shows…

Όσο για τους πλούσιους μπουφέδες του πλοίου; Θα τους απολαύσουν με τις λιγότερες τύψεις, καθως η ενέργεια που θα χρειαστεί να καταναλώσουν είναι άκρως υψηλή! Η ευχάριστη έκπληξη του διοργανωτή – ιδιοκτήτη της σχολής χορού Salsa Sinners κ. Κίκη Κακουλή και της  εταιρίας Signature travel προς τους φίλους και πελάτες τους, είναι ο συνδυασμός των προσιτών τιμών με τις πολλές παροχές: σεμινάρια, διασκέδαση, πλήρη διατροφή, πακέτο ποτών περιλαμβανομένου  στην τιμή της κρουαζιέρας.


Βήμα πρώτο λοιπόν – κρατάμε την ημερομηνία : 31/07/2015

Βήμα δεύτερο- κανουμε κράτηση: Signature travel τηλ. 2103245620

Βήμα τρίτο – ενημερώνουμε τους φίλους μας για το μοναδικό αυτό γεγονός,

5 … 6… 7…. Η συνέχεια στο πλοίο!

Περισσότερες πληροφορίες  : www.signature.gr