Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η Νέα Υόρκη με λεωφορείο

Downtown tour Plus
Τα τρία πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, βρίσκονται στην περιοχή που αναφέρεται ως "downtown".

Σε αυτά περιλαμβάνεται το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Empire State Building, και ο χώρος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου - «Σημείο Μηδέν». Το λεωφορείο κάνει στάσεις που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε αυτά που πρέπει να δείτε στις τοποθεσίες και τα αξιοθέατα.

Η περιήγηση συνοδεύεται από ξενάγηση με επαγγελματίες ξεναγούς και οι επιβάτες μαθαίνουν για τις γειτονιές, τα μνημεία και τα αξιοθέατα που έγιναν διάσημα στο τραγούδι, την ιστορία, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Θα εξερευνήσετε το θρυλικό Greenwich Village των καλλιτεχνών και των συγγραφέων, ή θα γευτείτε την αυθεντική ιταλική ή κινεζική κουζίνα στην Little Italy και την Chinatown. Θα δείτε τη γειτονιά που φιλοξένησε το πρώτο κύμα των μεταναστών οι οποίοι μετέτρεψαν αυτή την ποικιλόμορφη πόλη σε πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου.

Δείτε τις πιο διάσημες γειτονιές, τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος: Times Square, Madison Square Garden, Macy's, Empire State Building, SoHo, Chinatown, Little Italy, πρώην World Trade Center, Wall Street, Financial District, Battery Park, South Street Seaport , Lower East Side, το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, Rockefeller Center, Carnegie Hall, Broadway Theatre District και πολλά άλλα.

Night Tour



Το μόνο διώροφο λεωφορείο της Νέας Υόρκης που κάνει νυχτερινή ξενάγηση. Εισερχόμαστε στο ιστορικό Brooklyn για να τραβήξουμε φωτογραφίες και να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Manhattan. Απολαύστε τη νυχτερινή θέα και την ατμόσφαιρα της Times Square, της Chinatown, του Empire State Building, του Greenwich Village, του SoHo, της Little Italy, της γέφυρας Manhattan Bridge, της γέφυρας Brooklyn Bridge και του Lower East Side.


Bronx Tour Plus
Καλώς ήρθατε στο Bronx! Θα ξεκινήσετε στο Harlem, όπου θα δείτε την περίφημη αγορά του Harlem, όπου περισσότεροι από 100 προμηθευτές από πάρα πολλές αφρικάνικες χώρες πωλούν τα εμπορεύματά τους. Στη συνέχεια, διασχίζουμε την 

125th Street και και φτάνουμε στο Bronx, τον τέταρτο μεγαλύτερο δήμο της Νέα Υόρκης, σε έκταση. Εδώ, θα δείτε το Grand Concourse, την κομψή λεωφόρο που δελεάζει τους εκατομμυριούχους να αποκτήσουν ένα σπίτι κοντά σε αυτή, συμπεριλαμβανομένου του Edgar Allan Poe. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε δυτικά προς το φημισμένο νέο Yankee Stadium, που άνοιξε στην αρχή της σεζόν του 2009. Αυτή ξενάγηση δεν περιλαμβάνει είσοδο στο στάδιο, αλλά ακόμη και το εξωτερικό, είναι απίστευτα εντυπωσιακό. Εξάλλου, είναι η έδρα της ομάδας που έχει κερδίσει 27 πρωταθλήματα. Τέλος θα καταλήξετε πίσω στο Harlem, για ακόμη περισσότερες περιοχές - και αναμνήσεις.